BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN REGAİP KANDİLİ MESAJI
26/01/2023 09:10:57
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Mübarek üç ayların habercisi Regaip Kandili’ni kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Hicri takvime göre Recep ayındaki ilk perşembeyi cumaya bağlayan gecede kutladığımız Regaip Kandili, yüksek manevi duygular içerisinde sevgi, hoşgörü ve kardeşlik gibi duyguları en güzel şekilde yaşamamıza vesile olmaktadır.

Bu düşüncelerle Regaip Kandili’ni en içten duygularımla kutluyor, başta halkımız olmak üzere tüm İslam alemine barış, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı