TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
YARDIM ÇARŞISIYLA DEPREMZEDE AİLELERİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUZ
18/02/2023 17:39:34
YARDIM ÇARŞISIYLA DEPREMZEDE AİLELERİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUZ

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde yoğun hasarlara yol açan depremler sonrası gerek arama kurtarma ekipleri gerekse temel ihtiyaçlar bakımından oldukça önemli destekler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Yardım Çarşısı ile depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında kurulan çarşıda, yardımsever vatandaşların ve Büyükşehir Belediyesinin temin ettiği kıyafet, temel ihtiyaç, hijyen ve kırtasiye malzemeleri depremzede vatandaşlara  ulaştırılıyor. Deprem bölgesinden gelen 42 aileyi misafir eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, misafir ettiği ailelerin yardım çarşısına ulaşımını da sağlayarak ihtiyaçlarını karşılamış olacak.

“DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZIN HER ANLAMDA YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızı misafirhanelerimizde en güzel şekilde ağırlamaya gayret ediyoruz. Misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimiz için sosyal yardım çarşımızı hizmete açtık. Oluşturduğumuz Sosyal Yardım Çarşımızda yardımsever vatandaşlarımızın gönderdiği ve Büyükşehir Belediyemizin aldığı kıyafet ve temel ihtiyaç malzemelerini depremzede vatandaşlarımıza ulaştırmış olacağız. Çalışmalarımızla depremzede vatandaşlarımızın her anlamda yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.