TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN 27 MİLYON TL'LİK YATIRIMINA YEREL BASIN GENİŞ YER VERDİ
14/03/2023 13:52:05
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN 27 MİLYON TL'LİK YATIRIMINA YEREL BASIN GENİŞ YER VERDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak 10 Mart’ta hizmete sunulan 27 Milyon TL değerindeki Marmaraereğlisi Otogar ve Hizmet Binası’nın açılış töreni basında büyük yer buldu.

Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı Daha Konforlu Ve Kaliteli Yapılacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kentin gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayan projelerine bir yenisini daha ekleyerek Marmaraereğlisi Otogar ve Hizmet Binasını vatandaşların hizmetine sunması hem yerel hem de ulusal basında geniş yer buldu. Marmaraereğlisi ilçesindeki önemli bir eksikliğin giderildiğine değinilen haberlerde özellikle yaz aylarında tatil için gözde ilçelerden biri olan ilçede otogarın önemli bir yatırım olduğu, bu sayede şehirlerarası yolcu taşımacılığının daha konforlu ve kaliteli şekilde gerçekleştirileceği belirtildi. 

Marmaraereğlisi Otogar Ve Hizmet Binası 3 Ayrı Fonksiyonla Hizmet Verecek

Marmaraereğlisi ilçesi Bahçelievler Mahallesinde hizmete sunulan Marmaraereğlisi Otogar ve Hizmet Binası, 2367,59 m² inşaat alanına sahip. Bodrum kat, zemin kat ve normal kattan oluşan Otogar ve Hizmet Binası, TESKİ Hizmet Binası ve İtfaiye Hizmet binası olmak üzere 3 ayrı fonksiyona sahip. Otogar hizmet binasında; yazıhaneler, satış alanı, mutfak, depo ve tuvaletler, TESKİ hizmet binasında; bekleme ve ödeme alanı, fuaye alanı, ofisler, toplantı odası, tesisat bölümleri, güvenlik ve depo alanları, çay ocağı, sığınak, İtfaiye hizmet binasında ise itfaiye araçları garaj alanı, ofisler, proje grubu odası, dinlenme ve giyinme alanı, kafe, mescit ve tuvaletler yer alıyor.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.