TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FUARDA 35 BİN DOMATES FİDESİ DAĞITACAK
16/05/2023 14:57:40
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FUARDA 35 BİN DOMATES FİDESİ DAĞITACAK

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu’da düzenlenen Doğada Yaşam Kamp ve Karavan Fuarı’nda 35.000 adet domates fidesi dağıtacak. Fuarda gerçekleştirilecek olan domates fidesi dağıtımı 16-19 Mayıs tarihleri boyunca devam edecek.

 

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 16-19 MAYIS TARİHLERİNDE 35 BİN DOMATES FİDESİ DAĞITACAK

Tarımsal üretim kapsamında her geçen gün projelerine bir yenisini ekleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 16-21 Mayıs’ta Çorlu’da düzenlenen Doğada Yaşam Kamp ve Karavan Fuarına katıldı. “Fide Bizden Üretim Sizden” sloganıyla hayata geçirilen, vatandaşların bahçe ve balkonlarında toprakla buluşmalarını teşvik eden proje kapsamında vatandaşlara 35.000 fide dağıtılacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi standı 16 Mayıs’ta ziyaretçilerine kapılarını açan fuarda 19 Mayıs’a kadar ziyaretçilere domates fidesi dağıtımı yapacak.

 

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK “TARIMA DESTEK OLMAK AMACIYLA BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bölgemizin en önemli vizyonlarından biri olan tarıma destek olmak amacıyla birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Daha önce Şarköy, Malkara, Hayrabolu, Çorlu, Çerkezköy, Saray, Süleymanpaşa Ziraat Odaları ile protokol yaparak Sebze Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Projemizi uygulamaya koyduk. Proje kapsamında üreticilerimize 278.000 domates fidesi dağıttık. Bugün de vatandaşlarımızın doğayla daha da yakınlaşması, bahçe ve balkonlarında toprakla buluşmalarını sağlamak amacıyla Çorlu’da düzenlenen Doğada Yaşam Kamp ve Karavan Fuarı’nda standımızı açarak vatandaşlarımıza domates fidesi dağıtacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Fide Bizden Üretim Sizden diyerek 16-21 Mayıs tarihlerinde ziyaretçilere açık olacak olan Doğada Yaşam Kamp ve Karavan Fuarı’nda 19 Mayıs’a kadar vatandaşlarımıza toplam 35.000 domates fidesi dağıtacağız.” dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.