TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN 19 MAYIS'TA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ
18/05/2023 13:02:31
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN 19 MAYIS'TA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKULAŞ tarafından işletilen toplu taşıma araçları, faaliyet gösterdiği tüm güzergahlarda halkımıza ücretsiz olarak toplu taşıma hizmeti verecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için TEKULAŞ tarafından işletilen toplu taşıma araçları ile tüm güzergahlarda ücretsiz olarak hizmet verecek. Bu uygulama sayesinde, vatandaşlar 19 Mayıs Cuma günü herhangi bir ücret ödemeden toplu taşıma araçları ile ulaşım hizmetinden faydalanabilecek.