Jüri'den Bilgi Alan Albayrak' Birbirinden Güzel Projeler Var Çok Zorlanacaksınız'
10/04/2015 19:41:33
Jüri'den Bilgi Alan Albayrak'  Birbirinden Güzel Projeler Var Çok Zorlanacaksınız'

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bazı Daire Başkanlarıyla beraber Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen `Tekirdağ Büyükşehir Belediye Hizmet Binası Meydan ve Çevresinin Düzenlenmesi Mimari ve Kentsel Tasarım' proje Yarışması jürisini ziyaret etti. Hazırlanan 56 projeyi de inceleyerek Jüri başkanı Ersen Gürsel, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşad Ergin ile diğer jüri üyelerinden bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak projelerin hepsinin birbirinden güzel olduğunu jürinin seçmekte zorluk çekeceğini söyledi. Jürinin en iyi projeyi seçeceğine inandığını söyleyen Albayrak bu yarışma sonunda yapacağımız hizmet binamız Tekirdağ'a 50-60 yıl hizmet edecektir" dedi. Yarışma sonuçları çok titiz bir incelemenin ardından 17 Nisan 2015 tarihine kadar ilan edilecek. Yarışma sonunda birinciye 100 bin, ikinciye 75 bin üçüncüye 50 bin 3 adet mansiyona da 20'şer bin lira ödül verilecek.