Yerel Hayvanları Koruma Gönüllülerine Sertifika Eğitimi Verildi
22/01/2016 16:47:24
Yerel Hayvanları Koruma Gönüllülerine Sertifika Eğitimi Verildi

5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na dair Uygulama Yönetmeliğinin 16. ve 17. maddelerine ve Tekirdağ Valiliği İl Hayvanları Koruma Kurulunun 08.11.2015 tarih ve 2015/2 kararına istinaden Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği Yerel Hayvanları Koruma Görevlisi Eğitimi, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Eğitime, Orman ve Su İşleri Tekirdağ Şube Müdürlüğü'nden Orman Mühendisi Emine Uyduran, Tekirdağ İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden Veteriner Hekim Başak Gürgen, Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nden Doç. Dr. Mehmet Yardımcı, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü'nden Veteriner İşleri Şube Md. V. Özgen Manav ve Veteriner Hekim Tuğser Tuğ eğitimci olarak katıldılar.

Eğitim sonrası katılımcılara Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sertifikalar dağıtıldı.