Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Binasında Hizmete Başladı
09/05/2016 12:50:22
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Binasında Hizmete Başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasının yeni yaptığı binada hizmet vermeye başlamasıyla düzenlenen programa katıldı.

Çorlu kaymakamı Levent kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ Milletvekili, Metin Akgün,  Tekirdağ Büyükşehir belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Teski genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim yüksel, Çorlu Emniyet Müdürü Aykut Efe ile çok sayıda işadamının hazır bulunduğu açılışta konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlunun kıskanılacak bir ilçe olacağını belirterek Çorlu  Ticaret ve Sanayi Odasıyla da paydaş olacaklarını beraber proje yapacaklarını söyledi ve yeni binanın  hayırlı olmasını dileyerek yapımında emeği geçen başta başkan Enis Sülün olmak üzere herkese teşekkür etti.

Binanın açılışı önümüzdeki günlerde daha geniş bir katılımla düzenlenecek törenle yapılacak.