TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Trafik Güvenliği Haftası Etkinliklerine Büyük İlgi
09/05/2016 15:08:10
Trafik Güvenliği Haftası Etkinliklerine Büyük İlgi

Trafik Güvenliği Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Trafik Haftası Tertip Komitesi tarafından hazırlanan programa Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal, bazı daire başkanları, şube müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TRAFİK GÜVENLİĞİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÜÇ KEMALLER PARKINDA DÜZENLENDİ

Üç Kemaller Parkında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda stantlar kurularak farkındalık yaratmak amacıyla konu ile ilgili broşürler dağıtıldı. Hüseyin Pehlivan İlkokul öğrencisi Duru Yalçın'ın şiirinin ardından 112 Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Soykırlı'nın sunumu ile kaza anında yapılması gerekenler canlandırıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, kurduğu stantta öğrencilere ve vatandaşlara boyama kitabı, şapka ve dağıttı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği broşür dağıtımından sonra emniyet kemeri simülasyon aracı ve alkol gözlüğünü denediler.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.