Vakıfbank Trakya Bölge Müdürü ve Tekirdağ Şube Müdüründen Başkan Albayrak'a Ziyaret
24/06/2016 11:53:44

Kısa bir süre önce Vakıfbank Trakya Bölge Müdürlüğüne atanarak görevine başlayan  Murat Güçtekin Bölge Müdür yardımcısı Mehmet Temel Atan ve Tekirdağ Şube Müdürü  Emre Kağan Duman  ile beraber  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret ettiler.

Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal'ın da eşlik ettiği ziyarette Vakıfbank Trakya  Bölge Müdürlüğünün çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Güçtekin Tekirdağ ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler alarak Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Başkan Albayrak da Murat Güçtekin'e yeni görevinde başarılar diledi.