DSİ İle Gelibolu Su Birliği Protokol İmzaladı
01/07/2016 15:31:42
DSİ İle Gelibolu Su Birliği Protokol İmzaladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kocadere üzerinde, sulama ve içme suyu temini amacıyla 1997-2002 yılları arasında inşaa edilen Çokal Barajına giderek yetkililerden bilgi aldı.

Gelibolu Belediye Başkanı Münir Mustafa Özacar'ın daveti üzerine tesisi gezerek bilgi alan Gelibolu Su Birliği üyesi Başkan Albayrak Gelibolu, Eceabat ve Mürefte'nin su ihtiyacının karşılanacağı Çokal Barajı'nın herkese hayırlı olmasını diledi.

Devlet Su İşleri ile Gelibolu Su Birliği arasında Geçici Kabul Protokolü imzalandı. İmzalan protokol sonunda Başkan Albayrak Mürefteli vatandaşların su sıkıntısının sona ereceği müjdesini verdi.