TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
İç Tektikçi Eğitimini Tamamlayanlara Sertifika
04/08/2016 19:51:50
İç Tektikçi Eğitimini Tamamlayanlara Sertifika

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  tarafından başlatılan  ISO 9001 Kalite yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim  Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri projesi kapsamında görevli proje ekibine  yedi  gün süre ile  Entegre Yönetim Sistemleri Temel Ve İç Tetkikçi Eğitimi verildi.

 TSE ( Türk standartları enstitüsü) tarafından verilen eğitim sonrası proje ekibinin  belirlediği Yönetim Sistemleri sorumlularının tamamı Entegre Yönetim Sistemlerinde iç tetkikçi olmaya hak kazandı. İç tetkikçi sertifikalarını  almaya hak kazananlar belgelerini Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve İnsan kaynakları Daire Başkanı Hikmet Erzincan'ın elinden aldı.  

 Hedefler arasında yer alan belgelendirme ve iyileştirme çalışmalarının önemi ve sürekliliği üzerinde duran Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  "Bundan sonraki süreçte proje ekibimiz oluşturulan süreç yönetimi ve iyileştirme çalışmalarında iç tetkikçi olarak hizmet verecek ve  geliştirici, iyileştirici faaliyetlerde de bulunacaklardır." dedi

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.