Başkan Albayrak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı
25/08/2016 15:27:46

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve konvoyuna karşı gerçekleştirilen saldırıyı kınayan bir mesaj yayınladı: Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna ateş açılmıştır. Bu çatışmayı gerçekleştirenler bilsinler ki; ülke barışını, toplumsal huzuru, milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Terörün her türlüsünün karşısında olduğumuzun altını çizerek Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ya yapılan haince saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Saldırı sonucu şehit olan kahraman askerimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.