Yeni İnan Gazetesine Ziyaret
22/10/2016 16:26:50
Yeni İnan Gazetesine Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Yeni İnan Gazetesini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Münür Karaevli'nin de bulunduğu ziyarette Başkan Albayrak, Yeni İnan Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Recep Nahit Çelebi ile sohbet ederek çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Gazete çalışanlarıyla da sohbet eden Başkan Albayrak, Çelebi'ye çalışmalarında başarılar diledi.