Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Başkan Albayrak, Şarköy'de Yatırımları İnceledi

Göreve başladığı günden bu yana altyapıya büyük önem veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde yapımı devam eden yol ve doğal gaz çalışmalarını yerinde inceledi.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ALBAYRAK'A SEVGİ SELİ

Başkan Albayrak'a incelemeleri esnasında Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok da eşlik etti. Altınok, ilçe genelinde devam eden yol ve doğal gaz çalışmalarının son durumu hakkında Başkan Albayrak'ı bilgilendirdi. İncelemeler sırasında vatandaşlarla da yakından ilgilenen Başkan Albayrak, lise öğrencileri ile karşılaştı ve onlarla sohbet etti. Başkan Albayrak'a yoğun ilgi gösteren öğrenciler, sene sonunda düzenlenecek olan mezuniyet törenlerine devam etti.

Daha sonra ise Başkan Kadir Albayrak ve Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ıslah çalışmaları devam eden Karadere ve Olukbaşı Deresinde incelemelerde bulundu.

ALBAYRAK DERE ISLAH ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Albayrak Fen İşleri Dairesi tarafından 12 Mayıs 2017 tarihinde temeli atılan Karadere ve Olukbaşı dere ıslah proje çalışmalarını inceledi.

Projede kapsamında Karadere'nin 1360 metre Olukbaşı'nın da 1400 metre olmak üzere toplam 2760 metre derenin, 180 gün içinde tamamlanması planlanıyor.

Haber Eklenme Tarihi : 23/05/2017 09:48:34