Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray ilçesinde gerçekleştirilen yatırım ve projeleri yerinde inceledi.
Başkan Kadir Albayrak, Saray'ın Cumhuriyet ve Çerkezköy Caddeleri, Otobüs Terminali ile Küçük Sanayi Sitesinde yapılan asfalt ve kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
Küçük Sanayi Sitesinde esnafla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak kendilerine Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Küçük Sanayi Sitesi esnafı da Başkan Albayrak'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Başkan Kadir Albayrak ayrıca, Çayla ve Çukuryurt Mahallerini birbirine bağlayacak olan 2,5 km uzunluğundaki bağlantı yolunda başlayan beton asfalt çalışmalarını da inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. Burada Çukuryurtlu vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak kendilerinin öneri ve temennilerini dinledi.
Haber Eklenme Tarihi : 16/12/2017 15:15:30