Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi personeli CHP Tekirdağ il Gençlik Kolları Başkanı Güvenç Erdoğan ile Sibel Selçuk'un düğün törenlerine katılarak çiftin nikahını kıydı.
Tekirdağ Düğün Salonunda gerçekleştirilen nikahta şahitlikleri Çisem Gani, Özer Duran, Cemal Ogün Kürümoğlu ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yaptı.
Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'nün yanısıra, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu ile bir çok seçkin davetlinin katıldığı nikah sonunda CHP İl Başkanı Recep Ökten'i sahneye davet eden Başkan Albayrak Ökten'in evlilik cüzdanını takdim etmesini istedi.
Başkan Albayrak yeni çifte bir ömür boyu sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu.
Haber Eklenme Tarihi : 29/05/2016 22:56:37