52. Tekirdağ Kiraz Festivalinin 3. gününde ünlü sunucu İpek Tanrıyar ve komedyen Sefa Doğanay Muratlı ilçesinde sahne aldı.
Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Şube Müdürleri ve yüzlerce vatandaşın büyük bir ilgiyle izlediği programda Bülent Ersoy, Nihat Doğan, Nur Yerlitaş, Ferdi Tayfur ve daha birçok ünlü ismin taklidini yapan Sefa Doğanay kelimenin tam anlamıyla şov yaptı.
Programın ilerleyen dakikalarında Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'yi sahneye davet eden Tanrıyar ve Doğanay ikilisi Başkan Tepe'den bir şarkıyla kendilerine sahnede eşlik etmelerini istedi. Başkan Tepe de bu isteği kırmayıp sahneye gelerek şarkı söyledi.
DOĞANAY VE TANRIYAR'DAN SELFİE
Programın sonunda İpek Tanrıyar ve Sefa Doğanay, geceyi coşkulu seyircinin de içinde bulunduğu kare ile selfie yaparak süsledi.
Belediye Başkanı Nebi Tepe gösterdikleri performans nedeniyle Tanrıyar ve Doğanay'a teşekkür ederek kendilerine birer buket çiçek takdim etti.
Haber Eklenme Tarihi : 04/06/2016 02:48:52