Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği Cumhuriyet Konseri büyük ilgi gördü.
Büyükşehir Belediye Kültür Merkezi Salonunda yapılan ve Tekirdağ Büyükşehir Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eşi Gülseren Albayrak ile beraber katılırken Muratlı Belediye Başkan Yardımcısı Güler Aktaş ve Tekirdağ'lı sanatsever de konsere yoğun ilgi gösterdi.
Nevzat Avcı yönetiminde birbirinden güzel 13 şarkıyı seslendiren koro izleyenlerin beğenisini topladı ve ayakta alkışlandı.
Konsere konuk sanatçı olarak katılan TRT Sanatçısı Nusret Yılmaz da söylediği birbirinden güzel şarkılarla katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Nusret Yılmaz'ı da severek dinlediğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ve diğer yetkililere düzenledikleri güzel sanatsal etkinlikler için teşekkür etti. Konser sonrası Başkan Albayrak Nusret Yılmaz ve Koro Şefi Nevzat Avcı'ya çiçek takdim etti.
Haber Eklenme Tarihi : 26/10/2016 22:09:23