Hükümet Caddesi Tek Yön Uygulaması İle İlgili Bilgilendirme
26/09/2016 16:45:32
Hükümet Caddesi Tek Yön Uygulaması İle İlgili Bilgilendirme

Tekirdağ İli Süleymanpaşa İlçesi Hükümet Caddesi Kaldırım ve Yol Düzenleme çalışmaları etaplar halinde devam ediyor. 5. Etap çalışmaları tamamlanıncaya kadar Hükümet Caddesi trafik akışı aşağıdaki gibi sağlanacaktır.

5. Etap çalışması aşamasında; Peştemalcı Caddesi üzerinde Çinili Fırın önünden Kolordu Caddesinin kesiştiği noktaya kadar Hükümet Caddesi araç trafiğine kapatılacaktır.

Köprübaşı Mevkiinden Cumhuriyet Meydanı istikameti gidişte, araçlar Ruşen Sokak üzerinden seyre devam ederek Eski Vali Konağı Kavşağında Atatürk Bulvarına erişebileceklerdir.

Pazartesi ve Perşembe günleri Hükümet Caddesi, Şaraphane Caddesi, Sancar Sokak üzerinden Atatürk Bulvarına bağlantı yapılarak güzergâhlarına devam edeceklerdir.

Cumhuriyet Meydanından Tekira İstikametine gidişte, Hükümet Caddesi üzerinde seyreden araçlar Kolordu Caddesi, Hafız Numan Sokak, Muratlı Caddesi üzerinden Hükümet Caddesine bağlanarak güzergâhlarına devam edeceklerdir.

Tüm halkımıza duyurulur.

Güncel Duyurular