ŞARKÖY MEYDANI YEPYENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU
18/05/2024 19:17:45
ŞARKÖY MEYDANI YEPYENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Şarköy ilçe meydanı düzenleme çalışmaları tamamlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, altyapı çalışmalarının ardından Şarköy ilçe meydanında başlatılan düzenleme çalışmaları tamamlanarak yepyeni bir görünüme kavuşturulan meydan tekrar vatandaşların kullanımına açıldı.

Şarköy meydanında gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları kapsamında 200 m² baskı beton ve 300 m² prizma taş imalatı yapıldı.

BAŞKAN YÜCEER: “ŞARKÖY MEYDANI YEPYENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU”

Şarköy Meydanı’nın altyapısı da dahil olmak üzere tüm düzenlemelerinin tamamlandığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Şarköy Meydanında bir süredir devam eden altyapı çalışmaları tamamlandıktan hemen sonra hızlı bir şekilde üstyapı çalışmalarını başlattık ve ekiplerimiz kısa sürede düzenlemeleri tamamlayarak meydanı yepyeni bir görünüme kavuşturdular. Baskı beton ve prizma taş uygulaması ile meydan tekrar halkımızın hizmetine açıldı. Tüm Şarköylü hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.