TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR
06/06/2024 15:31:42
MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik ve ot biçme işlemlerini tamamlayarak mezarlıkları vatandaşların ziyaretine hazır hale getirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ve Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ile koordineli yapılan çalışmalar sonucunda Tekirdağ’ın 11 İlçesinde 372 adet mahallede 618 adet mezarlık alanında 40 gündür devam eden ot biçme çalışmaları ile toplamda 6.583 dekar alanda ot biçimi yapıldı. Mezarlıklarda yabani otlar biçildi, yabani otlara karşı ilaçlama işlemleri yapıldı. Mezarların kapsamlı temizlik ve bakımları da yapılırken, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde kabir ziyaretlerini gerçekleştirmelerine imkân sunulmuş oldu.

 

BAŞKAN YÜCEER: “VATANDAŞLARIMIZ RAHAT VE HUZURLU BİR ŞEKİLDE MEZARLIKLARI ZİYARET EDEBİLİRLER”

Yaklaşan Kurban bayramı öncesi vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Mezarlık ziyaretleri bayramlarda vatandaşlarımızın önem verdiği konulardan biri. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her bayram öncesinde olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde kabir ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için mezarlıklarda ot biçimi başta olmak üzere gerekli bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını tamamladık. Şimdiden tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.