TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DEN BAŞKAN YÜCEER'E ZİYARET
25/04/2024 17:12:39
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DEN BAŞKAN YÜCEER'E ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve görevinde başarılar diledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde Başkan Dr. Candan Yüceer, ilçe belediye başkanları, büyükşehir bürokratları ve partililer karşıladı. Ziyarete CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Tekirdağ Milletvekilleri Nurten Yontar ve İlhami Özcan Aygun ile ilçe belediye başkanları da eşlik etti.

 

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: CHP’Lİ BELEDİYELER TÜRKİYE’DEKİ NÜFUSUN YÜZDE 65’İNE, EKONOMİNİN YÜZDE 80’İNE HİZMET VERİYOR”

 

Ziyarette, açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Partimizin 1977 seçimlerinden sonra ilk kez birinci parti olduğu 31 Mart 2024 seçimlerinde, Tekirdağ’ın ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından dolayı Candan Başkanı tebrik ediyorum. Seçimlerden sonra ilk büyükşehir ziyaretimizi Tekirdağ’a gerçekleştirdik. Eskişehir, Aydın ve Tekirdağ’da kadın belediye başkan adaylarımız seçimi kazandı. Kadın büyükşehir belediye başkanlarımızın çok önemli işler yapacaklarına inanıyorum. Önümüzdeki dönem CHP’li belediyelerin mor bayrak uygulamasını konuşacak. Önce belediyelerimizden yeteri kadar kadın istihdamı yaratan, önüne konulan hedefleri gerçekleştiren, yeterince kreş yapan, kadınların sosyal hayata katılımının önündeki engelleri kaldıran belediyelere, kadınların mücadelesine destek verdiklerini için o belediyelere mor bayrak vereceğiz. Mor bayrağı gördüğünüz yerlerde kadına, kadın emeğine saygı vardır diyeceksiniz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerelde kazanmış olduğu başarı çok değerlidir. Bugün CHP’li belediyeler Türkiye’deki nüfusun yüzde 65’ine, ekonominin yüzde 80’ine, toplanan vergilerin yüzde 86’sına hizmet veriyor. Yereldeki başarımız geneldeki iktidarımızın önünü açacak. Atatürk’ün partisinin belediye başkanları, Atatürk’ün partisinin, ikinci yüzyılın ilk genel seçiminde iktidar olmasının yolunu açacak. İyi kamu görevi şeffaf yönetim, adil yönetim bizim belediyelerimizde olmazsa olmazımız olacak. Bu anlamda Candan Başkanımın bu güzel şehre en iyi hizmeti adil, eşit ve hakkaniyetle vereceğine inancım tamdır. Bu kutsal görevde kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

 

BAŞKAN YÜCEER: “GENEL BAŞKANIMIZI TEKİRDAĞ’DA AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYUYORUZ”

 

Genel Başkan Özel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer ise “Öncelikle bugün Sayın Genel Başkanımızı Tekirdağ’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Genel Başkanımızın liderliğinde sosyal demokrat belediyecilik bayrağını Tekirdağ’da dalgalandırmaya devam edeceğiz.  Bu zorlu göreve bizi layık gördükleri için tüm Tekirdağlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde hizmet, yatırım ve projelerimizle Tekirdağ’ı bir üst lige taşıma kararlılığımızı ortaya koyacağız. Yolumuz açık olsun, hepimize başarılar” dedi.

Konuşmaların ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı. Genel Başkan Özel, ziyaret anısına şeref defterine, “Bu güzel şehre en iyi hizmeti, adil, eşit ve hakkaniyetle vereceğinize inancım tamdır” ifadelerini kaleme aldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.