TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
TESKİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
22/05/2024 16:41:24
TESKİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ Genel Müdürlüğü, 2024 Yılı Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve TESKİ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Candan Yüceer başkanlığında gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda TESKİ Genel Müdürü Turhan Toprak tarafından, yapılan çalışmalar ile ilgili genel kurul üyelerine sunum eşliğinde bilgi verildi. TESKİ 2023 yılı İdare Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda ayrıca gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, olağan genel kurul toplantısının son derece verimli geçtiğini belirterek, “Önümüzdeki 5 yıl boyunca altyapısıyla, üstyapısıyla, su kanal planlamasıyla mevcut yapısal sorunların çözüleceği, vatandaşlarımıza daha sağlıklı daha güvenli ve sürdürülebilir alt ve üstyapı hizmetlerinin verileceği, Tekirdağ tarihinden su arızası ifadesini yok edeceğimiz, yapısal anlamda bütün sorunları çözülmüş bir 5 yıl diliyorum. Tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, genel kurul toplantımızda alınan kararların hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.