TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN YÜCEER SÜLEYMANPAŞA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU
23/05/2024 21:07:56
BAŞKAN YÜCEER SÜLEYMANPAŞA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası Başkan Nallar ve belediye yetkilileri ile birlikte tüm çalışmaların masaya yatırıldığı durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Yüceer daha sonra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ile birlikte saha çalışması gerçekleştirerek ilçede yapılan çalışmalar ve devam eden projeleri yerinde inceledi ve teknik personelden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.

 

BAŞKAN YÜCEER, SÜLEYMANPAŞA'DA SAHADAYDI 

Göreve geldiği günden bu yana ilçelerde sahada olmaya gayret gösteren ve çalışmaları yakından takip eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, bugün de mesaisini Süleymanpaşa ilçesine ayırdı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ile birlikte Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı, İtalyan Konağı, Ahmet Aygün Gençlik Merkezi ve Belediye Konservatuvarı, Op. Dr. Adem Dalgıç Aşevi ve Hayır Çarşısı, Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri, Fen İşleri ve Sosyal Yardım İşleri müdürlükleri, Süleymanpaşa Dumansız Sanayi Bölgesi, Süleymanpaşa Belediyesi Kapalı Okçuluk Salonu, Kumbağ Mahalle Konağı Meydan ve Park Alanı, Kumbağ Gündal Plajı, Barbaros Mahallesi Sosyal Tesisleri ve Süleymanpaşa Alkaya Sahili’nde incelemelerde bulundu ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

BAŞKAN YÜCEER: "HERŞEY DAHA GÜZEL VE DAHA YAŞANABİLİR BİR TEKİRDAĞ İÇİN"

İlçelerde saha çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, "Eşgüdüm içerisinde hayata geçireceğimiz projeler hakkında değerlendirmeler yaptığımız Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ile birlikte verimli bir saha çalışması gerçekleştirdik. Devam eden çalışmaları ve projeleri yerinde inceledik. Vatandaşlarımızla sohbet ettik, talep ve önerileri dinledik. Sorunların çözümüne yönelik çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağımızı, hizmet ve projelerimizle Tekirdağ'ı geleceğe taşıma hedefi ile yola çıktığımızı her fırsatta dile getiriyorum. Halkımız, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin gücünü her alanda hissedecek.  Vatandaşlarımız ve şehrimize gelecek olan misafirlerimiz tüm bu hizmet ve yatırımlarımızı çok beğenecek." dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.