TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI "2. ALTIN KİRAZ TÜRK SANAT MÜZİĞİ BESTE YARIŞMASI"FİNALİSTLERİ
31/05/2017 10:58:54
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

"2. ALTIN KİRAZ TÜRK SANAT MÜZİĞİ BESTE YARIŞMASI"

Tekirdağ Uluslararası 53. Kiraz Festivali Etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü'nün organizesiyle bu yıl ikincisi düzenlenmiş olan "2. Altın Kiraz Türk Sanat Müziği Beste Yarışması" na ülke genelinden toplam 370 eser ile katılım sağlanmış olup Ön Seçici Kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 10 eser Finale kalmıştır.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2.Altın Kiraz Türk Sanat Müziği Beste Yarışmasında finale kalan 10 eser aşağıdadır.

Güncel Duyurular