Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sistemi Sertifikasını Aldı
21/03/2019 11:39:55

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı,  ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sistemi kapsamında TS ISO/IEC 27001-2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ile taçlandırıldı.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlenen törene, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Alpaslan Kurtoğlu, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal, birim müdürleri ve bilgi güvenliği sistemi ekibi katıldı.

Törende konu ile ilgili sunum gerçekleştiren Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Alpaslan Kurtoğlu, alınan sertifika ve kurum içi bilgi güvenliği hakkında bilgi verdi ve denetimin hatasız ve başarılı geçtiğini belirtti.

Alpaslan Kurtoğlu tarafından gerçekleştirilen sunum sonunda açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Daire Başkanı Kurtoğlu ve ekibini başarılarından dolayı tebrik etti.