TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
SAFAALAN DÜĞÜN SALONU HİZMETE AÇILDI
06/03/2024 15:24:21
SAFAALAN DÜĞÜN SALONU HİZMETE AÇILDI

Dev projeler ve yüzyılın yatırımları ile Tekirdağ’da ilkleri başaran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik alanında da önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yapımı tamamlanan Saray ilçesi Safaalan Mahallesi Düğün Salonu, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Yüksel Özdal, tesis ile ilgili teknik bilgileri paylaştı.

11 ilçe genelinde çalışmalarını titizlikle sürdüren ve cumhuriyetin 100. yılında yüz yılın yatırımlarını hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’ın Safaalan Mahallesi’nde yapımı tamamlanan düğün salonu, Toplamda 689 metrekare inşaat yapı alanına sahip. Düğün salonu içerisinde servis alanı, mutfak, mescit, bay-bayan wc ve teknik odalar yer alıyor. Mahallenin sosyal anlamda ihtiyaçlarını karşılayacak olan düğün salonu, Safaalanlı vatandaşların özel ve mutlu günlerine ev sahipliği yapacak.

 

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: “SAFAALAN MAHALLEMİZİN ÖNEMLİ BİR İHTİYACINI KARŞILAYACAK OLAN DÜĞÜN SALONUMUZ ÖZEL GÜNLERDE MUTLULUKLARIN PAYLAŞILDIĞI BİR MEKÂN OLACAK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “2. hizmet dönemimizin sonuna yaklaşırken 10 yıllık süre boyunca tüm ilçelerimize ve mahallelerimize hakkaniyet içerisinde hizmet götürmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu süreçte kırsal mahallelerimiz de ihtiyaç duyduğu hizmetleri Büyükşehir Belediyemizden almıştır. Nişan, kına gecesi, düğün ve çeşitli etkinliklerin yapılabilmesi amacıyla yaptığımız Safaalan Düğün Salonumuzu bugün itibariyle hizmete açıyoruz. 690 metrekarelik tesisimizde 458 metrekarelik salon ve otopark yer almaktadır. Safaalan Mahallemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Düğün Salonumuz özel günlerde mutlulukların paylaşıldığı bir mekân olacak. Bu önemli hizmetimizin Safaalan Mahallemize ve Saray ilçemize hayırlı olmasını diliyor, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve Safaalan Mahallesi Muhtarı Mehmet Özmen de birer konuşma yaparak düğün salonunun hayırlı olması dileğinde bulundular ve hizmetlerinden dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Safaalan Düğün Salonu’nun açılışı gerçekleştirildi. Safaalan Mahallesi sakinleri açılış öncesi ve sonrasında Başkan Albayrak’a yoğun sevgi gösterilerinde bulundular.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.