TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BÜYÜKŞEHİR'DEN KAPAKLI'YA DEV SPOR YATIRIMI
06/03/2024 08:44:38
BÜYÜKŞEHİR'DEN KAPAKLI'YA DEV SPOR YATIRIMI

Sporun ve sporcunun dostu bir belediyecilik anlayışıyla il genelinde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesinde yapımı tamamlanan Kapaklı Sosyal Tesis ile Açık ve Kapalı Tenis Kortları Projesi’nin açılış töreni, 7 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kentte sporun gelişimine, sporcu sayısının artmasına, spor tesislerinin sayısının artmasına imkan sağlamak amacıyla çalışmalarını titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı ilçesine modern bir tesis daha kazandırdı. Bahse konu Kapaklı Sosyal Tesis ile Açık ve Kapalı Tenis Kortları Projesinde, 276 metrekare sosyal tesis, 786 metrekare de açık ve kapalı tenis kortu bulunuyor. Ekiplerin hummalı çalışmaları sonucunda tamamlanan tesisin maliyeti ise KDV dahil yaklaşık 20 milyon TL civarında. Projenin içeriğinde açık ve kapalı tenis kortu, sosyal tesis, kafeterya, soyunma odaları, antrenör odaları, erkek-kadın WC ve teknik odalar yer alıyor.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: “SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HALKIMIZA HİZMET VERİYORUZ”

Konu hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Kurulduğumuz günden bu yana sporun ve sporcunun dostu bir belediyecilik anlayışıyla halkımıza hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızı hem kültürel aktivitelerle buluşturmak hem de farklı spor dallarıyla tanıştırmak amacıyla Kapaklı ilçemize yaklaşık 20 milyon TL bedelle modern bir sosyal tesis ve tenis kortu kazandırdık. Ben inanıyorum ki bu tesisimizde Tekirdağ’ımızı ve ülkemizi başarıyla temsil edecek nice sporcular yetişecektir. Tesisimizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.