TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
RAMAZAN MANEVİYATI BÜYÜKŞEHİRLE YAŞANIYOR
18/03/2024 14:39:49
RAMAZAN MANEVİYATI BÜYÜKŞEHİRLE YAŞANIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının maneviyatına uygun yaşanması amacıyla Geleneksel Ramazan Etkinlikleri düzenliyor.

Bu kapsamda Tarihi Tekirdağ Valilik binası karşısındaki Süleymanpaşa Katlı Yer Altı Otoparkı üzerinde bulunan Mustafa Kemal Atatürk Meydanı, Ramazan ayı temasına uygun bir şekilde süslendi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda süslenen meydanda Ramazan ayı boyunca her hafta sonu iftardan sonra vatandaşlar için Hacivat ve Karagöz Gölge Oyunu, çocuklar için sürpriz etkinlikler ve Osmanlı şerbeti, Osmanlı macunu ve pamuk şeker gibi ikramlar yapılıyor.

Vatandaşlar düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi gösterirken, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince süslenen meydanda bol bol hatıra fotoğrafları çekildi. Etkinliklerle alakalı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, başta Başkan Kadir Albayrak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.  

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: “11 AYIN SULTANI RAMAZAN’I MANEVİ RUHUNA UYGUN BİR ŞEKİLDE HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Geleneksel Ramazan Etkinlikleri hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, düzenlediğimiz etkinliklerle 11 ayın sultanı Ramazan’ı manevi ruhuna uygun bir şekilde hep birlikte yaşıyoruz. Her hafta sonu iftardan sonra düzenlediğimiz etkinliklerle vatandaşlarımızın güzel vakit geçirmelerine imkan sağlarken, Ramazan geleneklerimizin gelecek nesiller tarafından öğrenilmesi konusunda katkıda bulunuyoruz. Ramazan ayımızın bolluk, bereket, huzur ve barış içerisinde geçmesi dileğiyle tüm vatandaşlarımızı Geleneksel Ramazan Etkinliklerimize davet ediyorum.” dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.