TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
KAPAKLI SOSYAL TESİS VE TENİS KORTLARI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
07/03/2024 16:36:25
KAPAKLI SOSYAL TESİS VE TENİS KORTLARI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Sporun ve sporcunun dostu bir belediyecilik anlayışıyla il genelinde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesinde yapımı tamamlanan Kapaklı Sosyal Tesis ile Açık ve Kapalı Tenis Kortları düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Yüksel Özdal, tesis ile ilgili teknik bilgileri paylaştı.

Kentte sporun gelişimine, spor tesislerinin ve sporcu sayısının artmasına imkân sağlamak amacıyla çalışmalarını titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesine kazandırılan  Sosyal Tesis ile Açık ve Kapalı Tenis Kortları Projesinde, 276 metrekare sosyal tesis, 786 metrekare de açık ve kapalı tenis kortu bulunuyor. Ekiplerin hummalı çalışmaları sonucunda tamamlanan tesisin maliyeti ise KDV dahil yaklaşık 20 milyon TL civarında. Projenin içeriğinde açık ve kapalı tenis kortu, sosyal tesis, kafeterya, soyunma odaları, antrenör odaları, erkek-kadın WC ve teknik odalar yer alıyor.

 

BAŞKAN ALBAYRAK: “TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANIDAYIZ”

 

Törende bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Kurulduğumuz günden bu yana her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Vatandaşlarımızı hem kültürel aktivitelerle buluşturmak hem de farklı spor dallarıyla tanıştırarak sağlıklı yaşam adına spor yapabilmelerine imkân sağlamak amacıyla Kapaklı ilçemize yaklaşık 20 Milyon TL bedelle modern bir sosyal tesis ve tenis kortu kazandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ben inanıyorum ki bu tesisimizde Tekirdağ’ımızı ve ülkemizi başarıyla temsil edecek nice sporcular yetişecektir. Tesisimizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele Kapaklı Sosyal Tesis ve Tenis Kortlarının açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Başkan Albayrak, beraberindeki heyet ile birlikte tesiste incelemelerde bulundu ve açılışa katılan vatandaşlarla sohbet etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.