Vatandaşlarımıza Önemli Duyuru
29/01/2016 17:07:28
Vatandaşlarımıza Önemli Duyuru

"Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün, Süleymanpaşa İlçesinde Tekirdağ Merkez 1.Kısım Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatı Yapım İşi'' alt yapı çalışmaları başlayacaktır. Çalışmalar 30.01.2016 tarihinde Muratlı Caddesi-Hükümet Caddesi kavşağından (Mevlana Pastanesi) başlayarak Hükümet Caddesi boyunca devam ederek Tekira AVM kavşağında sonlanacaktır, alt yapı yenileme çalışması boyunca trafik akışı krokide belirtilen alternatif güzergâhlara yönlendirilmiştir.

Geleceğimizi inşa ederken anlayışınıza ihtiyacımız var. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları anlayıştan dolayı teşekkür ederiz.

Güncel Duyurular