Hafriyat Yönetim Sistemine Başvuru Süresi Uzatıldı
23/02/2017 17:49:07
Hafriyat Yönetim Sistemine Başvuru Süresi Uzatıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya geçirilen Hafriyat Yönetimi Sistemi'ne dahil olmak için firmalara verilen süre, firmalardan gelen yoğun talep üzerine uzatıldı.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Hafriyat Yönetimi Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen projede bazı hizmet sağlayıcıların kurulumlarını sağlayamaması nedeniyle sisteme dahil olamayan hafriyat firmaları için ek bir süre tanındı.

Hafriyat firmalarının sisteme dahil olacaklarına dair yazılı taahhütlerini 28 Şubat 2017 tarihine kadar belirtilen formatta Hafriyat Yönetimi Şube Müdürlüğü'ne yazılı ulaştırmaları halinde kendilerine ek süre verilerek 15 Mart 2017 tarihine kadar çalışmalarına devam etmeleri sağlanacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından firmalara çalışmalarının aksamaması için bilgi yazısı gönderilerek herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için belirtilen sürelere uyuması gerektiği belirtildi.  Bu süre içinde firmaların entegrasyonu tamamlamaları gerekecek. 15 Mart 2017 tarihinden sonra sisteme dahil olmayan firmaların ise taşıma izin belgeleri iptal edilerek faaliyetleri durdurulacak.

28 Şubat 2017 tarihine kadar tarafımıza ulaştırılacak olan Taahhütname örneğini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Güncel Duyurular