KUMBAĞ DERESİ İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI;
20/08/2020 08:24:31
KUMBAĞ DERESİ İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI;

Kumbağ Mahallesinde bulunan dere ile ilgili 18.08.2020 tarihinde Tekirdağ Valiliği toplantı odasında  ilgili kurumlar arasında toplantı gerçekleşmiştir.

Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda toplantıda alınan karar neticesinde TESKİ, DSİ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile  söz konusu dere ıslah çalışmasında ortak çalışma yürütülecektir. Bu çerçevede TESKİ arıtma Deşarj hattı ile ilgili çalışmaları yaparken DSİ' de söz konusu yarım kalan ıslah çalışmaları için bütçe ve yatırım harcamalarına göre işin kalan kısmına devam edecektir. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığımız da söz konusu kurumlara gerek temizlik gerek diğer konularda yardımcı olacaktır.

Güncel Duyurular