2023/19 NOLU ULAŞIM VE TRAFİK DÜZENLEME KOMİSYONU KARARI (UTDK)
01/02/2023 15:37:44
2023/19 NOLU ULAŞIM VE TRAFİK DÜZENLEME KOMİSYONU KARARI (UTDK)

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğünün yazısında; İlimiz Kapaklı İlçesi Yıldızkent Kavşağında yüklenici YAFA Müh. Müş. İnş. Ve Tic. A.Ş. tarafından “Kapaklı Köprülü Kavşağı Toprak İşleri, Sanat Yapıları, Köprü İşleri, Üstyapı ve Çeşitli İşler Yapım İşi” kapsamında D-567-01 Kontrol kesim numaralı Saray Çerkezköy Yolu üzerinde bulunan Yıldızkent dönel kavşağında köprü yapım çalışmasına başlanacağından krokide belirtilen alanların 31.01.2023 tarihinden itibaren 60 gün süre ile araç trafiğine kapatılması için gerekli UTDK kararının alınması talep edilmektedir.Söz konusu talep, Ulaşım Trafik Düzenleme Komisyonunda (UTDK) görüşülmüştür.

2023/19 NOLU ULAŞIM VE TRAFİK DÜZENLEME KOMİSYONU KARARINI (UTDK) AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İNDİREBİLİRSİNİZ.

Güncel Duyurular