TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
22/09/2023 17:05:28
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA  İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği ile Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

1-Adayların istenilen belgelerle, 30.10.2023-03.11.2023 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai saatleri içerisinde 09.00-16.30) başvuru yapmaları gerekmekte olup, bu tarihten önce ya da bu tarihten sonra yapılan başvurular kesin olarak reddedilecektir.

2-İlanda belirtilen mezuniyet bölümlerine ilave bir bölüm eklenmesi mümkün bulunmamaktadır. Bu alanda güncelleme yapılamamaktadır.

BAŞVURU FORMUNU AŞAĞIDAKİ DÖKÜMANDAN İNDİREBİLİRSİNİZ.

Güncel Duyurular