16/11/2023 16:59:50

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI AÇIKTAN ATAMA YOLUYLA İTFAİYE ERİ ALIMI SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLARIN SINAVA GİRİŞ BELGELERİ

Başvuruları kabul edilip sınava çağrılan adaylara Belediyemizce düzenlenen ve adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu “Sınav Giriş Belgesi” Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin https://www.tekirdag.bel.tr/ik_belge_dogrula resmi internet sayfasından erişime açılmıştır. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir.

Adaylar “Sınav Giriş Belgesi” ile birlikte T.C. Kimlik numarası yazılı olan nüfus cüzdanı, evlilik cüzdanı, pasaport veya ehliyetini sınava girişte ibraz etmek zorundadır. Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

Güncel Duyurular