GENÇLİK ŞÖLENİ
19/05/2015

GENÇLİK ŞÖLENİNDE GENÇLERİN COŞKUSU DORUKTAYDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen Gençlik Şöleni, Süleymanpaşa Sahil Dolgu alanda yapıldı.

Öğleden sonra başlayan konserde Tekirdağ'lı gençler müziğe doydu. Gün boyunca devam eden konserlerde Üstü Kalsın, Fallen, Kırmızı, Objektif, Aylin Aslım ve en son sahneye çıkan ve gece geç saatlere kadar devam eden konserde Moğollar grubu katılanlara müzik dolu coşkulu dakikalar yaşattılar.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, bazı daire başkanları ile Tekirdağ'lıların büyük ilgi gösterdiği konserde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak;

Tüm gençlerin bayramını kutladı ve Bayramı gençlere armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuza dek yaşatılacağını söyledi.

DİĞER ETKİNLİKLER