BAŞKAN ALBAYRAK ÇORLUDA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ
20/02/2017 17:41:38
BAŞKAN ALBAYRAK ÇORLUDA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu ilçesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın yanısıra Danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin ve diğer yetkililerle beraber Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Baş ve Yönetim Kurulu Üyelerinden bilgiler alan başkan Albayrak daha sonra  Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odasını da ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı  Feyzullah Aktepe'den oda çalışmalarıyla ilgili bilgiler edindi.

Çorlu Kahveciler ve Büfeciler Odası Başkanı Yıldız Filiz  ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler sundu ve her üç oda başkanına da çalışmalarına başarılar diledi.