TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞUBELER ARASI HALI SAHA TURNUVASI
21/02/2018 15:45:10
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞUBELER ARASI HALI SAHA TURNUVASI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin Kuruluşundan beri ilk kez gerçekleşecek olan halı saha turnuvamıza katılmak isteyen Daire Başkanlıkları veya Şube Müdürlükleri personellerinin kendi takımlarını oluşturarak İMAR İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ?NDEN Aytuğ EZEN (Amatör Lisanslı Futbolcu) veya HARİTA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ?NDEN Harun SINIRLI (Amatör Lisanslı Futbolcu ) ile iletişime geçerek en geç 28.02.2018 Çarşamba gününe kadar ön kayıt yaptırması rica olunur.

Tamamen spor ve bütünleşme açısından şubeleri bir araya toplayarak motive etme amaçlı bir etkinliktir.

Belediyemiz resmi personeli dışında dışarıdan oyuncu oynatılması yasaktır. Bir şube için mücadele eden sporcu başka bir şube takımında yer alamaz. Aynı Daire Başkanlığından 1?den fazla takım mücadele edebilir. Müsabakalarda amatör lisanslı hakemler yer alacaktır. Mevcut katılım ve takım sayısına göre kura çekimleri gerçekleştirilerek oluşturulan gruplarda mücadele eden takımlar üst turda eleme usulü ile mücadele edeceklerdir. Müsabakalarda saygı ve fair play ruhunu yansıtmayan takımlar ve oyuncular turnuvadan men edilecektir.

Her takım 6 kişi sahada ve max. 3 yedek oyuncu ile maçtan yarım saat önce tesisde bulunacaklardır.

Personel kimlik kartı yanında olmayan sporcuların sahaya çıkmalarına izin verilmeyecektir.

Maçlarımız Süleymanpaşa Gençlik Merkezi Halı Sahasında oynanacaktır.

ÖN KAYIT SON GÜNÜ : 28.02.2018 Carşamba

İmar işleri Şube Müdürlüğü AYTUĞ EZEN   DAHİLİ : 2833