Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi - Ücretsiz Wi-Fi projesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından kısa zaman önce hayata geçirilen "Ücretsiz Wi-Fi projesi" kapsamında verilen hizmetler, vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle kullanılmaya devam ediyor.

Çorlu İlçesi Cumhuriyet Parkı, Gölbaşı Parkı ve Süleymanpaşa İlçesi Sahil Bölgesi'nde faaliyet gösteren, toplam 440.000 metrekare alanı kapsayan projede bugüne kadar 25.000 vatandaşımız 107.000 kez internet bağlantısı kurarak hizmetlerimizden yararlandı.

Vatandaşlarımızın iletişim ihtiyaçlarını ücretsiz giderebilmelerine olanak sağlayan sistemin kapsama alanının daha da genişletileceğini belirten Bilgi İşlem Dairesi Başkanı R. Alpaslan KURTOĞLU "Yapımı süren parklarımızın tamamlanmasıyla birlikte hizmetlerimiz de genişleyerek devam edecek" dedi.