TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Coğrafi Bilgi Sistemleri İle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
Coğrafi Bilgi Sistemleri İle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Alpaslan Kurtoğlu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Harita Şube Müdürü Turgut Bolat, Coğrafi Bilgi Sistemler Şube Müdürlüğü Birim Sorumlusu Erdem Kurşun katıldı.

Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Coğrafi Bilgi Sistemler Şube Müdürlüğü Sorumlusu Erdem Kurşun, Türkiye'de yürütülen Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) faaliyetlerine ilişkin genel bir bilgilendirme yaptı. Erdem Kurşun daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği CBS uygulamaları, yapımına başlanan ve planlanan yeni projeler ile ilgili üst yönetime bilgiler verdi.  Başkan Kadir Albayrak Coğrafi Bilgi Sistemlerine verdiği önemi belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Albayrak, çalışmalardan duyulan memnuniyetten dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Güncel Haberler