Başkan Vekili Karaevli'den Bülent Ecevit'i Anma Mesajı
04/11/2016 16:07:49
Başkan Vekili Karaevli'den Bülent Ecevit'i Anma Mesajı

"Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli, Türk siyasi tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Bülent Ecevit'in 10'uncu ölüm yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Vekili Karaevli mesajında şu ifadelere yer verdi:

Türk siyasetinin ölümsüz isimlerinden, eski başbakanlarımızdan, halkın Karaoğlan'ı Bülent Ecevit'in aramızdan ayrılışının 10. yıl dönümü. Şair, yazar, tarihçi ve düşünür kimliğiyle Türk siyasi tarihinin en önemli ve en özgün siyaset adamlarından biri olan Bülent Ecevit, demokrasinin gelişmesinde önemli katkılarda bulunarak adını unutulmaz kılmıştır. Dürüstlüğü, mütevazı ve saygın duruşu ile herkesin gönlünde yer etmiş, Cumhuriyet değerlerine bağlılığı ile ön plana çıkmıştır

20. yüzyıla damgasını vuran, Kıbrıs Barış Harekatı'nın mimarı, değerli devlet adamı Bülent Ecevit'i vefatının 10. yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyorum."