"Sevimli Dostlarımız'' Konulu Eğitimler Başladı
04/11/2016 13:20:46

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü'nün ilkini geçen yıl düzenlediği, hayvanların tanınmasını, sevilmesinin amaçlandığı ve Tekirdağ il genelinde toplam 124 okulda 12878 öğrenciye ulaşmayı başaran  "Sevimli Dostlarımız'' isimli eğitim programımız 2016/2017 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle Süleymanpaşa İlçesinde Aydoğdu ve Cafer Tayyar İlköğretim Okulları ile başladı.

Yıl sonu itibariyle Tekirdağ İl genelindeki mevcut ilkokulların 4. sınıflarına ulaşmayı hedefleyen eğitim programlarıyla,  hayatı paylaşmaya çalışan sahipli sahipsiz tüm kent hayvanlarının varlığını hissettirerek; onların da sevilmeye, bakılmaya ve barınmaya ihtiyaçlarının olduğunun gelecek nesillere anlatılması ve aktarılması sağlanacak.