Başkan Albayrak, 3 Aralık Engelliler Günü Açılış Törenine Katıldı
03/12/2016 12:02:02
Başkan Albayrak, 3 Aralık Engelliler Günü Açılış Törenine Katıldı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Tekirdağ Valiliği önünde Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından ZİÇEV Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin halk oyunları gösterisiyle devam etti.

Programda hazır bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Engelli vatandaşlar ve çocukların aileleri ile bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, engelli vatandaşlarımızın, çocuklarımızın toplumsal hayatta var olmaları ve çok daha iyi yaşam koşullarına kavuşmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza engelsiz bir gelecek ve engelsiz bir kent yaratmayı hedefliyoruz. Tüm vatandaşlarımıza engelsiz mutlu bir dünya, umutlu yarınlar diliyorum" dedi.