Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesinin Yıl Dönümü Kutlandı
05/12/2017 11:03:01
Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesinin Yıl Dönümü Kutlandı

5 Aralık 1934'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kadınlara seçme ve seçilme hakkını tanıyan yasa tasarısının kabul edilişinin 83. yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından çelenk sunma töreni düzenlendi.

Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen törene, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra tören sona erdi.