Milat Gazetesi'nde Yayınlanan Tekziple İlgili Basın Açıklamamızdır
25/12/2017 15:36:22
Milat Gazetesi'nde Yayınlanan Tekziple İlgili Basın Açıklamamızdır

Milat Gazetesi'nin 25.11.2017 tarihli nüshasında "CHP'Lİ BELEDİYEDEN MİLYONLUK VURGUN! "  başlığı altında yayımlanan ve aynı gazetenin internet sayfasında verilen haber,  5187 sayılı Basın Kanunu'nun 14'üncü maddesi, 5651 sayılı Kanun'un 9'uncu maddesi ve İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesine Dair Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 10'uncu maddesi kapsamında,  Tekirdağ 2. Noterliği'nin 11.12.2017 tarih ve 12010 yevmiye No'lu ihtarnamesi ile TEKZİP edilmiştir.

Cevap ve düzeltme hakkımızın yasal yoldan kullanılması kapsamında Belediyemizce hazırlanan TEKZİP metni, Milat Gazetesinin 20.12.2017 tarihli ve 18509 sayılı nüshasında yayımlanmıştır.

Hesap verebilirlik ve şeffaflık ilkeleri çerçevesinde etkin ve verimli hizmeti hedefleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Kurumumuzu hedef alan her türlü gerçek dışı suçlama ve iftiralara karşı yasal haklarımızı hukuk çerçevesinde aramaya devam edeceğimize dair kararlılığımızı, değerli Tekirdağlı hemşehrilerimizle paylaşıyor ve Milat Gazetesinde yayımlanan TEKZİP metnini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.