TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Radyo Armoni FM'de Gazeteci Tarık Eski'ye Konuk Oldu
12/03/2018 13:23:48
Başkan Albayrak Radyo Armoni FM'de Gazeteci Tarık Eski'ye Konuk Oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Radyo Armoni FM'de yayınlanan Tarık Eski İle Parametre programında Gazeteci Tarık Eski'nin konuğu oldu.

Başkan Kadir Albayrak, programda Gazeteci Tarık Eski'ye il genelinde tamamlanan, devam eden ve planlanan çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Albayrak, canlı olarak yayınlanan programda, Gazeteci Eski'nin yanı sıra programa mesaj atarak soru soran vatandaşların da sorularını yanıtladı.

"Daha Güzel, Daha Yaşanılabilir Bir Tekirdağ İçin Çalışıyoruz"

11 ilçede yürütülen çalışmaları ve hayata geçen projeleri detaylarıyla dinleyicilerle paylaşan Başkan Albayrak, "Görev süremizin başından bu yana gece-gündüz demeden, var gücümüzle daha güzel, daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Kent genelinde altyapı çalışmalarını büyük oranda tamamladık. Şimdi tüm ağırlığımızı üstyapıya veriyoruz. Güçlü sanayisi, tarım ve hayvancılığı, lojistik yatırımlarıyla, turizmi ve üniversitesi ile çevreye duyarlı, kentleşmesini tamamlamış, yaşanılabilir, güvenli ve mutlu bir Tekirdağ için yatırımlarımızı geleceğe göre planlıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde Tekirdağ Türkiye'nin parlayan yıldızı olacaktır" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.