Cumhuriyet Yazarı Dr. Erdal Atabek'ten Başkan Albayrak'a Ziyaret
12/03/2018 13:31:58
Cumhuriyet Yazarı Dr. Erdal Atabek'ten Başkan Albayrak'a Ziyaret

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Dr. Erdal Atabek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Başkan Kadir Albayrak, beraberindeki heyet ile ziyaret eden Atabek'i il genelindeki projeler ile ilgili bilgilendirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İpek Elif Atayman ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz'ın da bulunduğu ziyarette Başkan Albayrak, Yazar Dr. Erdal Atabek ve beraberindeki heyete ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Başkan Albayrak, Atabek ve beraberindeki heyete Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesinde hayata geçen proje alanlarını yerinde gezdirdi.