Başkan Albayrak'tan Cem Matbaacılık'a Ziyaret
09/03/2018 15:45:29
Başkan Albayrak'tan Cem Matbaacılık'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cem Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Selahattin Er'i iş yerinde ziyaret ederek Tekirdağ'ın gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Çorlu Avrupa Yakası Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ozan Turan'ın da bulunduğu ziyarette Başkan Kadir Albayrak, belediye çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunarak yatırımların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini vurguladı. Tamamlanan projelerin yanı sıra devam eden ve planlanan projelerin de olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Albayrak, çalışmaların tamamlanmasının ardından Tekirdağ'ın daha da yaşanabilir bir kent olacağına dikkat çekti.

Ziyaretin sonunda Başkan Albayrak, Çorlu Avrupa Yakası Gazetesi'ne yayın hayatında başarılar dilerken, Cem Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Selahattin Er ve Çorlu Avrupa Yakası Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ozan Turan da nazik ziyaretinden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti.